KATEGORİLER

FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ VE ALAÇAM CUMHURiYET MEYDANINDA KONSER DÜZENLENDİ.

29-10-2023
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında Fener Alayı yürüyüşü ve Alaçam Cumhuriyet Meydanında Konser düzenlendi.
Alaçam Kaymakamlığı ve Alaçam Belediyesinin birlikte organize ettiği “Fener Alayı Yürüyüşü” vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Cumhuriyet meydanı Atatürk Anıtı önünde toplanan yüzlerce vatandaşın ellerindeki Türk Bayrakları ve meşaleleri ile başlayan yürüyüşü Cumhuriyet Meydanında son buldu.
Fener Alayına Alaçam Kaymakamı Sayın Fatih KAYABAŞI, Belediye Başkanımız Sayın İLYAS ACAR, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Yakup YILDIZ, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ramazan AKTAŞ, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Yöneticileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Şehit Yakınları, Gaziler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Fener alayından sonra Cumhuriyet Meydanında; Alaçam Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri , Alaçam Halk Eğitim Merkezi ve Alaçam Millî Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri tarafından konser verildi. Konserin ardından Belediyemiz tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.